E-books

Belangstelling voor een exemplaar van onderstaande e-books?

Toetsen op school

Piet Sanders heeft samen met andere medewerkers van het Cito het boek Toetsen op School uitgegeven. Dit boek is bedoeld voor studenten van lerarenopleidingen en docenten die in de praktijk werkzaam zijn. Het doel van Toetsen op School is een bijdrage te leveren aan het vergroten van de deskundigheid van docenten op het gebied van toetsen.

Deze publicatie en een toetsspecial met aanvullende informatie bij de publicaties van Toetsen op School zijn online beschikbaar. Ga voor meer informatie naar www.toetsenopschool.nl.

Psychometrics in Practice

Ter gelegenheid van het afscheid van onze oud directeur Piet Sanders bij Cito hebben wij het boek Psychometrics in Practice at RCEC uitgebracht. 

Eerste Hulp Bij Toetsen

Om leraren te ondersteunen bij het ontwerpen, afnemen en beoordelen van toetsen, heeft het RCEC het hulpmiddel Eerste Hulp Bij Toetsen voor leraren in het voortgezet onderwijs ontwikkeld. Dit boekje behandelt belangrijke aspecten over toetskwaliteit en is gebaseerd op de reviewstudie ‘Kwaliteit van Toetsen binnen handbereik’.

Zolang de voorraad strekt kunt u ook een exemplaar van deze boeken ontvangen door hier het aanmeldformulier aan te vragen.

Belangstelling voor een exemplaar van onderstaande e-books?
vraag hier aan

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het RCEC

0578-844323

info@rcec.nl