De RCEC academie

Onze roots liggen in de academische wereld. Tijdens de eerste tien jaar van ons bestaan hebben wij uitgebreide expertise opgebouwd in de wereld van examinering en psychometrie. Een vaak lastig te doorgronden vakgebied, dat bol staat van de jargon en wiskundige formules. Vanuit de RCEC academie maken wij deze kennis toegankelijk en toepasbaar voor de praktijk.

U kunt bij ons terecht voor verschillende opleidingen gericht op toegepaste psychometrie en kwaliteit van examinering. Dit doen wij via open inschrijving, in-company met trainingen op maat en online via ons learning management systeem. Onze praktijkgerichte opleidingen behandelen thema’s over de inhoudelijke, organisatorische en toetstechnische aspecten van de toetscyclus: van constructie en afname tot beoordeling en analyse. Houd de website in de gaten voor de cursuskalender.

Wij werken aan een praktijkgerichte leerlijn Toetsdeskundigheid. De leerlijn wordt speciaal ontwikkeld voor professionals in de praktijk die zich naast hun werk verder willen bekwamen in toetsdeskundigheid. Het programma gaat zes maanden duren en volgt u deels klassikaal en deels online. Via onderstaand contactformulier kunt u nu al meer informatie opvragen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie? Bel of mail gerust met uw vraag of vul onderstaande formulier in. Liever direct een afspraak? Neem dan contact op voor een gratis consult, waarin we uw wensen bespreken en bekijken wat de meest passende oplossing is voor uw situatie.

  • RCEC biedt de mogelijkheid voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze experts. Vink onderstaand vakje aan als u een afspraak wilt maken, dan nemen wij contact met u op.
  • Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul ze hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.