RCEC verhuist naar Apeldoorn

Met ingang van 1 september 2019 is RCEC gevestigd in Apeldoorn. Volgend op onze verzelfstandiging begin 2018 werd het tijd voor een eigen kantoor. Met trots kunnen we vertellen dat we onze intrek hebben genomen in Villa de Regentes. De villa staat in het hart van het groene Apeldoorn, stad met koninklijke allure.

Apeldoorn vormt het centrum van de economische activiteit in het midden en oosten van het land. In combinatie met de prachtige natuur, de vele culturele en stedelijke voorzieningen is het een ideale plek om te wonen en te werken. De rijke geschiedenis van de stad is terug te zien in de aanwezigheid van de prachtig aangelegde parken, zoals het Oranjepark. Dit park uit 1876 is ontworpen door landschapsarchitect Hogeweg, die werd geïnspireerd door de in Engeland ontstane landschapsstijl.

Grenzend aan het Oranjepark ligt Villa de Regentes. De villa is in 1882 gebouwd in opdracht van Jan Gerard Jurling, kassier en later gasfabrikant. Voorheen droeg het huis de naam ‘Villa Valburg’ en was het gelegen aan de toenmalige Middellaan. In de raadsvergadering van 30 augustus 1898 werd besloten om ter herinnering aan de regering van H.M. de Koningin-Weduwe, Regentes, de Middellaan te wijzigen in de Regentesselaan. Niet lang daarna veranderde Villa Valburg in Villa de Regentes.

,

 

 

 

 

 

 

 

 

De villa ligt in de buurt van uitvalswegen en op tien minuten loopafstand van het centraal station. Parkeren in de wijk is betaald. Op drie minuten loopafstand vindt u parkeergarage Marktplein.

Naast onze nieuwe uitvalsbasis in Apeldoorn, blijven wij – op afspraak – opereren vanuit onze dependance op de campus van Universiteit Twente in Enschede. Met de verhuizing zijn ook onze contactgegevens vernieuwd. Vanaf nu kunt u ons bereiken op onderstaande gegevens:

RCEC stafbureau

Villa de Regentes
Regentesselaan 5 • 7316 AA Apeldoorn
T: 055 – 303 31 24
E: info@rcec.nl
KvK 74769871

Postadres

RCEC B.V.
t.a.v. secretariaat
Postbus 71 • 8170 AB Vaassen

Dependance – op afspraak

Universiteit Twente
Faculteit BMS – OMD
Gebouw Cubicus – Kamer B323
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Graag tot ziens op één van onze locaties.

Namens RCEC,

Dr. A.J. (Arnold) Brouwer
Directeur