RCEC verzorgt een pre-conference workshop tijdens het IAEA2019 congres in Baku, Azerbeidzjan

Van 22 tot 27 september a.s. vindt de 45ste editie van het International Association for Educational Assessment (IAEA) jaarcongres plaats. Dit jaar in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan.

De IAEA is een wereldwijd platform voor professionals die betrokken zijn bij alle vormen van onderwijskundig toetsen binnen lagere of middelbare scholen, hogescholen of op de werkplek. Examenorganisaties, universitaire vakgroepen, onderzoeksorganisaties en overheidsinstellingen uit meer dan 50 landen op alle continenten zijn lid van de IAEA.

De IAEA heeft als centrale doel het ondersteunen van instellingen bij de ontwikkeling en juiste toepassing van onderwijskundig toetsen om zo de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. De IAEA is van mening dat internationale samenwerking met behoud van de eigen culturele autonomie de beste manier is om vooruitgang in ons vakgebied te bevorderen.

Voor de 45ste editie van het IAEA congres is RCEC door het congresmanagement geselecteerd om een pre-conference workshop te verzorgen. Tijdens een middagvullend programma van 3,5 uur zal Arnold Brouwer de deelnemers kennis laten maken met het RCEC beoordelingssysteem voor de kwaliteit van examens. In de workshop komen zowel de theorie als de praktijk ruimschoots aan bod. Het belooft een interessante en interactieve workshop te worden, waarin deelnemers uit verschillende landen hun ervaringen en suggesties met elkaar zullen delen. Wij zien ernaar uit en ontmoeten ook u graag a.s. zondag 22 september in Baku.

Klik hier voor meer informatie over het IAEA2019 congres.